Antony and The Johnsons lanseaza albumul Swanlights

11 Mai 2010 Create It BeatFactor

Antony and The Johnsons lanseaza un nou album, intitulat Swanlights, in luna octombrie a acestui an, anunta FactMag.

Cel de-al patrulea disc al proiectului va veni in format CD si vinil in Europ si UK pe 4 octombrie, si in US pe 5 octombrie via Secretly Canadian.

Swanlights va avea o editie speciala lansata simultan prin Abrans Image, care va avea atat un disc, cat si un art book de 144 de pagini care va contine picturi, colaje, fotografii si texte de Hegarty.

Hegarty este un britanic care si-a petrecut viata intre San Francisco si New York, unde s-a si stabilit de curand, iar muzica sa a fost original lansata de David Tibet, insa a rupt barierele mainstream-ului cu cel de-al doilea disc al sau, I Am a Bird Now, cu care a si castigat un Mercury Music Prize.

Tracklist-ul nu este disponibil, insa mai jos gasiti cover art-ul.
Si in cazul in care va intrebati, din nou, ce cauta non-electronicele pe BF, e bine sa stiti ca Antony Hegarty a lucrat alaturi de Bjork pentru piesa Dull Fame of Desire, remixata de Modelektor in doua variante. Mai jos gasiti varianta pentru fete, ca ne place mai mult.


Bjork feat. Antony Hegarty - Dull Fame of Desire (Modeselektor For Girls Remix)Bjork feat. Antony hegarty - Dull Fame of Desire (Volta - Album version)

Popup detector