Aniversam 3 ani de Energiea cu Grolsch Sound Experiment

23 Februarie 2015 romania bestmusic Best Music

Aniversam 3 ani de Energiea cu Grolsch Sound Experiment
TAGS:
advertorial 

De trei ani, Energiea gazduieste fel de fel de concerte, seri culturale si dimineti gastronomice. Asa ca ce modalitate mai buna de a aniversa acesti trei ani decat un nou experiment provocat de Grolsch?


In loc de tort, in martie o sa ne intalnim in Energiea cu Grolsch Sound Experiment. Aniversam 3 ani de stabiliment urban printr-o serie de concerte care pun fata in fata stiluri muzicale diferite. Cate unul pentru fiecare an. Prima editie i-a avut pe scena pe CTC si Muse Quartet, care au aratat cat de bine suna hip-hop-ul cu acompaniament clasic. De aceasta data vor urca pe scena GOLAN alaturi de Muse Quartet, muzica electronica versus muzica de camera.



Ii puteti vedea live pe 5 martie, de la ora 19.00, in Energiea. Invitatiile sunt in numar limitat si se gasesc exclusiv pe experimentalist.ro, aici: http://goo.gl/ArBteC .Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.



Daca nu ajungeti la evenimentul dirijat de Alexandru Manda, puteti sa dati pe experimentalist.ro, unde concertul va fi transmis live. De acolo, inregistrarea va ajunge pe canalul de YouTube Grolsch.


Grolsch Sound Experiment


Popup detector