Andy Fletcher, de la vanzator de ziare la vedeta internationala

04 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cunoscut ca fiind nu doar unul dintre membrii fondatori Depeche Mode, ci si "geniul financiar al trupei, putina lume stie ca, inainte sa ajunga in lumea muzicii, Andy Fletcher a fost distribuitor de ziare. Acesta a fost unul dintre primele joburi ale artistului, care a lucrat ulterior si ca functionar public si consilier bancar.

Odata inceputa activitatea alaturi de Depeche Mode, Fletch a pus bazele unei afaceri care sa-l tina ocupat cand formatia nu se afla in turneu sau in studio: pe la jumatatea anilor '90, impreuna cu sotia sa, Grainne, Andy Fletcher isi deschide un restaurant in nordul Londrei, numit Gascogne. Localul a devenit un loc de pelerinaj pentru toti fanii Depeche Mode, care veneau de la sute sau mii de kilometri departare doar pentru un autograf sau o fotografie cu membrii trupei lor favorite.

Andy nu a trecut cu vederea nici industria muzicala, infiintand un label independent, Toast Hawaii, botezat dupa felul sau de mancare preferat. Acelasi nume l-a primit si albumul solo inregistrat in 1984, material ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de Andy, acompaniat la pian de Alan Wilder si Martin Gore.

In aceasta luna, Andy Fletcher revine in Romania pentru a mixa in cadrul a doua show-uri, vor avea loc pe 18 octombrie, in Kristal Glam Club, Bucuresti, respectiv 20 octombrie, in Club Heaven din Timisoara. Biletele pentru ambele evenimente s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-ul www.myticket.ro. La intrare, in seara evenimentului, pretul biletului va fi de 80 de lei.

De asemenea, au fost puse la dispozitia doritorilor pachete de servicii VIP: mese ce au intre 4 si 10 locuri, contra sumei de 70 de lei de persoana. Consumatia minima este cuprinsa intre 400 si 600 de lei, in functie de numarul de locuri la masa.


Popup detector