Andy Fletcher - sound electro in Bucuresti

19 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Joi seara, 18 octombrie, unul din membrii Depeche Mode a prestat ca DJ in clubul Kristal Glam din Bucuresti. Setul din deschidere a fost oferit de catre DJ-ul roman Vania.

Andy Fletcher este o legenda atunci cand vine vorba despre Depeche Mode, insa talentul si aptitudinile sale de muzician nu pot fi aplicate si in cazul carierei de DJ. Dupa cum singur marturisea in interviul exclusiv pentru Beat Factor, pentru Andy "Fletch" DJ-ing-ul este mai mult o pasiune. Chiar si asa, setul sau din clubul Kristal Glam a avut un iz dezamagitor.


Citeste: Joia la club


Dupa un warm up excelent oferit de catre Vania, la ora 1 si-a facut aparitia claparul depechist, in aplauzele fanilor infocati din primele randuri. Camerele video si aparatele foto au inceput sa zbarnaie pe chipul calm al lui Andrew, iar dupa cateva minute in care a salutat publicul, artistul si-a inceput setul. Nu tocmai bun, pentru ca tehnica lasa de dorit in cea mai mare parte. Schimbari de ritm bruste, piese electro destul de violente, decalari de beat-uri.

Andy Fletcher a oferit mai mult o imagine, un spectacol, decat o selectie muzicala. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca este un bun entertainer: aplauda odata cu publicul, dadea noroc cu fanii din primele randuri, zambea si sarea ca un DJ de 25 de ani, emana o energie fantastica. Nu au lipsit remixuri Depeche Mode combinate cu muzica electronica actuala, productii marca Goldfrapp imbinate cu techno si electro-house.

Cu toate acestea, evenimentul cu Andy Fletcher a fost o seara interesanta, mai mult pentru ca era greu sa iti imaginezi ca in fata ta se afla o persoana care a facut sa aplaude la unison zeci de mii de oameni, ani la rand. Daca nu acordai atentie tehnicii sale de mixat, erau sanse mari sa te distrezi si sa-ti oferi "a special night".

Nu vrem sa parem niste puristi in ale tehnicii si muzicii electronice, insa Andy s-ar fi putut stardui mai mult ca DJ, mai ales tinand cont de statutul sau.

Andrew Fletcher va mai concerta la Timisoara, in clubul Heaven, pe data de 20 octombrie.








Popup detector