Amsterdam Sensation All White in Mamaia

21 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Amsterdam Sensation All White se va desfasura in acest weekend la mare in Kristal Club Mamaia. Invitatii speciali sunt James Lavelle, vineri 25 Iulie si King Unique, sambata 26 iulie plus Special Amsterdam Dancers Show.

Pe James Lavelle il cunosteti cu siguranta, ca si persoana care a stat in spatele proiectului U.N.K.L.E. Cariera sa a trecut prin mai multe etape, de la hip hop ajungand acum sa folosesca influente break beat, electro si house pentru seturile sale. A ales Romania pentru a lansa prima sa compilatie mixata pentru Global Underground si ne-a surprins placut pe toti vara trecuta cand a concertat live in Delta, alaturi de trupa sa U.N.K.L.E. Este responsabil de seria de complilatii Fabriclive si conduce de aproximativ 10 ani un record label numit Mo Wax.

King Unique inseamna Matthew Roberts si Matt Watkins Thomas. Cand intri la pagina de bio de pe site-ul celor doi, ti se explica din prima, ca daca ceri King Unique, vei primi dirty house. Matt si Matthew se declara dependenti de studio. Muzica lor este apreciata nu numai de legende ale scenei muzicii electronice, cum ar fi Sasha, Pete Tong, Tiesto, Danny Tenaglia, James Zabiela sau Zane Lowe, care au colaborat direct cu King Unique, dar si de producatorii de coloane sonore de la Hollywood.



Popup detector