Alternativa petrecerilor din Romania: festivalul Movement Torino

22 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Movement Torino este o varianta europeana a Movement Detroit Electronic Music Festival (DEMF), eveniment care are loc in Detroit din anul 2000. Lineup-ul anuntat in acest an confirma faptul ca acest fest devine din ce in ce mai interesant si, mai ales, se ridica la inaltimea DEMF. Prima manifestatie de acest gen avut loc in decembrie 2006, iar principalul vinovat a fost chiar Derrick May, foundatorul si ambasadorul Movement. A treia editie a atras mai bine de 13.000 de oameni si s-a pozitionat ca World Best Halloween Indoor Music Event. Movement Torino si Movement Detroit au semnat recent un parteneriat prin care doresc sa intareasca si sa sustina aceste doua branduri.

Anul acesta evenimentul are loc in Palolimpica Isozaki, o locatie imensa, tocmai buna sa gazduiasca artisti precum Luciano, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Derrick May., Stacey Pullen sau Mike Huckaby.

Festivalul se intinde pe doua zile, cu inca doua zile de pre-opening. Pe 3 octombrie va avea loc Opening Party cu Ernesto Ferreyra si Guillaume Coutu Dumont aka Chic Miniatur, iar pe 29 octombrie se intampla Warm Up Party-ul unde mixeaza Omar S.

Festivalul efectiv are loc intre 30 si 31 octombrie.

In prima zi vor mixa Luciano, Derrick May, Phil Weeks, Chris Carrier, Hugo, DJ Torpez, Sten, Gambo, iar A Mountain Of One si Motel Connection vor fi responsabili cu live acturile. In cea de-a doua zi, pe scena vor fi Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Stacey Pullen, Mike Huckaby, Krakatoa, Michel Cleis, Didier Alline, Danny Fiddo, Vasta si Frola.

Mai multe detalii despre fest, inclusiv despre bilete aici.

Mai jos puteti vedea clipul editiei de anul trecut.



Popup detector