Alexander Robotnick din nou la Bucuresti, de ziua lui The Model

06 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Madame Pogany devine o alternativa interesanta de petreceri pentru toamna aceasta. Dupa Charles Webster (detalii aici) pe 17 septembrie 2011, weekendul urmator, mai exact pe 24 septembrie, mixeaza Alexander Robotnick, The Model si Victor Stancov.


Alexander Robotnick este unul dintre acei artisti in favoarea caruia cifrele si statisticile functioneaza de minune: peste 30 de ani experienta, zeci, sute de releasuri in toate formaturile si care s-au bucurat de un success deosebit, mii de giguri in toate tarile din lumea asta larga. Sigur, cand spui Robotnick spui Problemes d’Amour, care a influentat zeci de artisti din Liga Mare, cum ar fi Miss Kittin si DJ Hell, care a vandut zeci de mii de discuri si care s-a aflat in coloana sonora a multe filme de pe marele si micul ecran. Cu toate astea, nici o cifra nu poate da masura charismei extraordinare, si a energiei seturilor sale – o colectie eclectica de italo disco, house si techno care te face sa dansezi cu zambetul pe fata de fiecare data.


Latest tracks by Alexander Robotnick


Cine a fost la vreo petrecere cu The Model, intelege lesne de ce este un DJ must-see, sau mai degraba must-hear: are o capacitate extraordinara de a anima orice petrecere de la prima piesa, cu un sound personal inconfundabil si o prezenta remarcabila. Selectia sa muzicala reuseste sa reuneasca piese de elektro pop si de techno industrial cu o naturalete si o coerenta surprinzatoare, lucru de inteles daca ne gandim ca din 1995 The Model colectioneaza casete si viniluri cu muzica electronica, hiphop, si death metal. The Model este primul producator roman care a ajuns sa semneze un contract cu doua case de discuri de mare prestigiu din Germania (International Deejay Gigolos din Berlin, cult-label patronat de legendarul DJ Hell, i Traum Schallplatten din Koln). Primele sale productii personale, foarte industriale pe atunci, apareau in 2000 din nevoia de a dezvolta o scena electro i in Romania. In 2002, The Model punea bazele proiectului ELEKTRO.CASNICE, care s-a vrut la inceput o platforma pentru produciile sale proprii, extinsa apoi la nivel de comunitate de artiti.


De la primele mixuri de dormitor de acum 4 ani, Victor Stancov a ajuns, in prezent, sa poata spune ca a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara. Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data tripuri melodioase si energice, seturi pline de seva si in care se ragasesc uneori chiar productii proprii.


Petrecerea reprezinta si aniversarea lui The Model (la multi ani!), care de cativa ani incoace a reusit sa faca un soi de traditie din aceste petreceri, intotdeauna cu invitati atent selectati. Cine n-a fost la club Berlin in vara, are acum ocazia sa-l (re)vada pe Robotnick.


muz.in - ep.10 - Alexander Robotnick from veioza arte on Vimeo.


Popup detector