Alexander Robotnick, The Youngsters si Smash TV pe ultimul EP semnat Terry Toner

26 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Terry Toner isi va lansa EP-ul intitulat Eat the Positive pe data de 26 mai, iar petrecerea de lansare se va desfasura la Sugar Factory din Amsterdam, pe 24 mai. La eveniment vor lua parte artisti precum Terry Toner, The Youngsters si Smash TV.

Titlul ciudat pe care il poarta albumul este cauza unei greseli al unui angajat al label-ului Echoism Recordings, unde a fost inregistrat discul. Acesta a combinat doua titluri ale altor doua albume. Piesa a fost promovata intens la posturile de radio, este difuzata saptamanal la show-ul lui Michael de Hey de pe Fresh FM, a castigat un premiu la show-ul Dance Department de pe Radio 538 si pe langa toate acestea are suport de la DJ-I ca Laurent Garnier, Digweed, Sasha sau Karotte.

Pentru a creea o mai mare diversitate a EP-ului, The Youngsters au fost rugati sa faca un remix. La fel s-a intamplat si cu Smash TV si Alexander Robotnick care vor avea un impact mult mai mare asupra publicului, daca tinem cont ca impreuna cu The Youngsters care sunt niste producatori internationali renumiti, Alexander Robotnick este unul dintre cei mai influenti producatori ai momentului din muzica dance.

Terry Toner face parte din Electronation de sase ani si s-a integrat foarte bine pe scena dance din Olanda. DJ-ul si-a indreptat privirea si spre restul lumii si a obtinut o rezidenta la clubul EGG din Londra, Caf DAnvers din Antwerp si in The Fuse din Bruxel.



Popup detector