Alex Under, unul din cei mai ocupati producatori ai momentului

08 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

De ceva timp, Alex Under este unul din producatorii de minimal si techno in mare forma. Fie ca produce sub numele de Alex Under, Dolly la Parton sau Friendly People, spaniolul nu sta degeaba nicio secunda. Ca dovada, noile sale remixuri si EP-uri la case de discuri precum Apnea, Cmyk Musik, Trapez sau Plu 8 Records.

CMYK Musik este o platforma pentru artistii de minimal, intre care si unul din oamenii de baza de acolo, Alex Under. Si cand va ganditi la om de baza, ganditi-va la 'label manager'. Unul din cele mai proaspete proiecte de-ale lui Alex Under este Friendly People. Sub acest alias a lansat recent un EP cu 3 piese 'Music Is Improper' la casa de discuri Apnea. Cu siguranta Alex este unul din artistii foarte ocupati in acest sezon, si feedback-ul nu intarzie sa apara. Feedback de cele mai multe ori impresionant.

Sub alias-ul 'Dolly la Parton', Alex Under a lansat recent un EP intitulat 'Whenever', la casa de discuri Bemysheep. Una din productiile Dolly a fost inclusa si pe compilatia Fabric 31, mixata de Marco Carola.

Alex Under va fi prezent si in Bucuresti, in clubul Studio Martin, pe 9 februarie.




Popup detector