Alex Under in seara aceasta in Bucuresti

09 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Fie ca produce sub numele de Alex Under, Dolly la Parton sau Friendly People, spaniolul nu sta degeaba nicio secunda. El va fi la platane in Bucuresti in seara aceasta, 9 februarie, in clubul Studio Martin, alaturi de DJ-ul roman CZR. Beat Factor va fi acolo.

Alex Under este in primul rand un artist original. Fie ca mixeaza in cluburi underground mici din Madrid, sau la festivaluri majore precum Creamfields Andalucia, Alex Under a impresionat audienta. Este de asemenea unul din personajele cheie din spatele caselor de discuri 'Apnea' si 'Bemysheep'. Este si unul din fondatorii brandului Net28 (compania din spatele acestor case de discuri, dar si a altor labeluri precum 'Cyclical Tracks' si 'Pulpa').

Un live act marca Alex Under inseamna doua laptopuri, un controller, sampler, mixer - totul pe un sound unic, de fiecare data altfel.

CMYK Musik este o platforma pentru artistii de minimal, intre care si unul din oamenii de baza de acolo, Alex Under. Si cand va ganditi la om de baza, ganditi-va la 'label manager'. Unul din cele mai proaspete proiecte de-ale lui Alex Under este Friendly People. Cu siguranta Alex este unul din artistii foarte ocupati in acest sezon, si feedback-ul nu intarzie sa apara. Feedback de cele mai multe ori impresionant.



Popup detector