Al patrulea eveniment Trubick cu 14 th si Last Japan

21 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Truebick no.4 aduce pentru prima oara in Bucuresti 14th (LIVE) si Last Japan. 24 Martie @ Atelierului de Productie.


“14th” este un duo jumatate american (Tom), jumatate englez (Tracey), iar colaborarea lor aminteste de Bonobo si Andreya Triana. 14th si-au lansat primul EP – Hide Yourself – in vara anului trecut, fiind preluat de The Guardian. Hide Yourself este un material care amesteca intr-un fel foarte placut soul, pop, garage si ceva electronica si contine patru trackuri.


Iata cateva reactii pe care le-au starnit imediat dupa lansarea EP-ului:

“Incredible vocals…Genuine soul” Guardian

“Sensational” Music Week

“Seriously good” Sunday Times Culture

“These Londoners kill it!…The music is perfectly pitched future soul” Time Out

“Melancholic keys, soul fire vocals and shoulder popping two-step rhythms” Dazed & Confused

“14th sound like the club night, the after-party, and the chill-out zone all at once – maybe they’re the magic number” MetroMarco Juliani, DJ-ul si producer-ul din spatele pseudonimului Last Japan, este un pusti de 22 ani din Londra de Sud care s-a bucurat de atentia si sprijinul BBC Radio One inca de la inceputul carierei sale in industrie.

Se vorbeste despre el ca fiind un “beats and bass wizard” iar remixurile dupa Diplo, Mumdance, Laidback Luke, Crystal Fighters sau Brodinski au devenit cunoscute si apreciate la scurt timp dupa ce au fost lansate.

In prezent colaboreaza cu Roses Gabor, vocea sexi care se aude in spatele unor productii marca SBTRKT sau Buraka Som Sistema.Pretul unui bilet este de 25 RON inaintea orelor 00.00 si 35 de RON dupa orele 00.00.


Popup detector