Agenda clubbing in tara in acest weekend - 6 - 7 martie

06 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 6 martie 7 martie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 6 martie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul The Moose din Brasov. Pe Emil Lassaria il gasiti in clubul Divino din Galati, iar Optick va mixa in Club Maverick din Hunedoara. Pagal va fi prezent in clubul Krypton din Craiova, Haute Culture mixeaza in Apollo Exclusive din Focsani, Allexinno va fi prezent in clubul Avi Cola din Targu Mures, iar Vika Jigulina mixeaza in Hypnotik din Iasi.

Sambata, 7 martie, Adrian Eftimie si Rosario Internullo vor mixa in clubul Heat din Oradea, iar Optick va fi prezent la pupitrul clubului Athos din Baia Mare. Pe Emil Lassaria il puteti intalni in clubul Tractor din Podoleni si pe Mihigh in deschiderea show-ului Tania Vulcano din clubul Midi Cluj Napoca. Arnold va mixa in club Central din Piatra Neamt.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector