Agenda clubbing in tara in acest weekend - 5 - 6 decembrie

05 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 5 decembrie - 6 decembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 5 decembrie, Adrian Eftimie va fi prezenti in clubul Ice din Ploiesti. Pe Optick il gasiti in clubul Las Vegas din Satu Mare, iar Carlos si JASC vor mixa in clubul Kharma din Cluj. Dan Ene va fi prezent in Opium Lounge din Braila, Rosario Internullo va fi prezent in Club Avi Cola din Targu Mures, iar DJ Rynno va fi prezent in Club Tequila din Brasov.

Sambata, 6 decembrie, Adrian Eftimie si Rosario Internullo vor mixa in Heat din Oradea, iar Sebo va fi prezent in club Picasso din Iasi. Optick va mixa in club Zebrano din Craiova, Pagal va mixa in clubul Allegria din Alba Iulia, Emil Lassaria si Dan Ene vor fi prezenti in clubul Aristocrat din Sighisoara, Marika va mixa in Cascada Club din Stefanesti jud. Ilfov, Dan O va fi prezent in Club Berlin din Constanta, iar Paul Damixie si El Nino vor mixa in clubul Pasha din Baia Mare.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro


Popup detector