Agenda clubbing in tara in acest weekend - 5-6 Februarie

05 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 5-6 februarie 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 5 februarie, pe DJ Andi il puteti gasi in clubul Tao din Ramnicu Valcea, Vania si Jay Bliss mixeaza in Iasi, in clubul Skye, iar Pagal in clubul Obsession din Cluj Napoca. Dorroo si Mike vor mixa in clubul Kush din Iasi, in deschiderea lui Michel de Hey. Adrian Eftimie poate fi gasit in clubul Krypton din Craiova, Mihai Popoviciu in clubul Eggo din Alba Iulia, iar pe DJ Optick il puteti gasi la Avantgarde in Craiova. Negru va mixa in clubul Divino din Galati, iar Marika in Brasov, la Xen Culture Club.


Sambata, 6 februarie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Vibes din Slatina, iar Mihai Popoviciu in noul club Raum din Cluj Napoca. Jay Bliss va mixa in Botosani, in Koma, Vania in clubul Allegria din Alba Iulia, Proof in Green Club din Craiova, iar Zotist, Gescu si PTC in clubul Zebra din Bacau (ca suport local pentru Nima Gorji). Liquid va mixa in Glamour Lounge din Brasov, iar Miss Fuzzy si Byby in Avantgarde din Craiova. Sean Jay Dee va fi prezent in Caractere din Targu Jiu.


Vezi si: Party preview in acest weekend in Bucuresti


Popup detector