Agenda clubbing in tara in acest weekend - 3-4 octombrie

03 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 3-4 octombrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 3 octombrie, Optick va mixa in Arena din Suceava, Adrian Eftimie si Rosario Internullo (2 Crazy Bastards) vor fi prezenti in clubul CHill Out din Sibiu. Pe Pagal il gasiti in Ploiesti, in clubul Ice, iar Vania si Thornado (OK Corral) sunt in Braila, la Burn. Emil Lassaria va fi prezent in clubul Avi Cola din Targu Mures, iar Liquid in Club Hit din Simleul Silvaniei. Vali Barbulescu va fi prezent in clubul Apollo din Targu Mures. The Model va mixa in clubul Insomnia din Pitesti.

Sambata, 4 octombrie, Vali Barbulescu merge in Buzau, in clubul No Limit, iar Emil Lassaria "se aniverseaza cu prietenii". Liquid merge in Baia Mare, in clubul Athos, Optick in Viva din Galati, iar Adrian Eftimie si Rosario Internullo (2 Crazy Bastards) vor fi prezenti in clubul Youtopia din Timisoara. Pe Mihai Popoviciu il puteti gasi in club Regal din Targu Jiu iar pe Mara la Caracal, in Karma.


Popup detector