Agenda clubbing in tara in acest weekend - 30 - 31 ianuarie

30 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 30 ianuarie - 31 ianuarie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 30 ianuarie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Caractere din Targu Jiu. Pe Optick il gasiti in clubul Sky din Iasu, iar Alin Prada va mixa in clubul Apollo din Focsani. Pagal va fi prezent in clubul Trend din Timisoara, Emil Lassaria va mixa in Club Marquise din Arad, Haute Culture va fi prezent in clubul The Moose din Brasov, Kid Chriss va mixa in Club Midi din Cluj, iar Tomasan si Acqzuel vor fi prezenti in clubul La Gazette din Cluj.

Sambata, 31 ianuarie, Adrian Eftimie si Optick vor fi prezenti in clubul Reneissance din Arad, iar Christian Green va mixa in Arena din Suceava. Pe Alin Prada, Mihai Amatti si Robbie Jay ii puteti intalni in clubul Dolce din Satu Mare si pe Mara in clubul Insomnia din Pitesti. Emil Lassaria va fi prezent la pupitrul clubului T din Zalau, iar L'Orchestre de Roche vor canta in Setup Venue & Club din Timisoara. Pe Just DLight, Ics & Neestor si Socketspun ii puteti vedea in Gothic Club din Cluj.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector