Agenda clubbing in tara in acest weekend - 29 si 30 ianuarie

29 Ianuarie 2010 Beat Factor BeatFactor

In ultima saptamana din luna ianuarie, ca de obicei de altfel, gasim o varietate impresionanta de DJi romani care se plimba prin diverse locuri din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 29 ianuarie, pe DJ Optick il puteti gasi in clubul Obsession din Cluj - Napoca. Alin Roman, Dima Vlad si Cipo sunt prezenti in clubul Zebra din Bacau, iar Zotist si Mike mixeaza in Kush din Iasi (alaturi de Ilario Alicante). Livio mixeaza in clubul Skye din Iasi (impreuna cu Mihai Amatti), iar pe Emil Lassaria il gasiti la On Time in Pitesti. Alexandra mixeaza in Timisoara, la No Name. Jay Bliss va fi prezent in clubul Divino din Galati, iar pe Alin Prada si Mara ii puteti gasi in clubul Diamond din Pitesti. Andrei Lucaciu mixeaza in clubul Avi Cola din Targu Mures, iar Too Deep in Save din Roman.


Sambata, 30 ianuarie, Emil Lassaria mixeaza in clubul Allegria din Alba Iulia, Adrian Eftimie in Bizzu din Turnu Severin, iar pe DJ Optick il gasiti in clubul Glamour din Brasov. Lady Bianca si Miss Fuzzy vor mixa in clubul Zebra din Bacau, iar DJ Nick in clubul Save din Roman. Sllash & Doppe mixeaza in clubul Estate din Craiova, iar pe Lucian Barbulescu (fratele mai mic din "clanul" Barbulescu) il puteti gasi in Braila, in Chandelier Bamboo.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro, Nights.ro si VibeFm.ro.


Vezi si: Ce se intampla in weekend in Bucuresti


Popup detector