Agenda clubbing in tara in acest weekend - 27 - 28 martie

27 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 27 martie - 28 martie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 27 martie, Vali Barbulescu va fi prezent in clubul Decadence din Cluj. Pe Jay Bliss si Dragos Rusu ii gasiti in clubul Hypnotic din Iasi, iar Negru va mixa in The Moose din Brasov. Jasc si Carlos vor fi prezenti in clubul Skye din Iasi.


Sambata, 28 martie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Avi Cola din Tg Mures, iar Rosario Internullo va fi prezent la pupitrul clubului Karma din Caracal. Pe Vali Barbulescu il puteti intalni in clubul Pasha din Baia Mare si pe Christian Green in clubul Cocktail din Gaiesti. Marika va fi prezent la pupitrul clubului Midi din Cluj, DJ Arnold va mixa in Club Central din Piatra Neamt, iar pe Pagal in gasiti in clubul Moskeea din Arad. Pe Sebo il puteti asculta in Club Berlin din Constanta, Mara va fi prezenta in Hambar Pub din Slobozia, Narcissa va mixa in Art Pub din Valeni, iar Rapala & Kojak vor mixa in Gothic Club din Cluj.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector