Agenda clubbing in tara in acest weekend - 27 - 28 februarie

27 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 27 februarie - 28 februarie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 27 februarie, Rosario Internullo va fi prezent in clubul Sky din Iasi. Pe Emil Lassaria il gasiti in clubul Cuba din Oradea, iar Vali Barbulescu va mixa in Heaven Studio din Timisoara. Paul Damixie si NTFO vor fi prezenti in clubul Youtopia din Timisoara, Christian Green va mixa in City Club din CHisinau, Kid Chriss va deschide show-ul pentru Steve Lawler in clubul Midi din Cluj, iar Lucian Barbulescu va mixa in clubul Decadance din Cluj. Kozo va mixa in clubul Opium din Piatra Neamt.

Sambata, 28 februarie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Krypton din Craiova, iar Optick va fi prezent la pupitrul clubului Obsession din Cluj. Pe Emil Lassaria il puteti intalni in clubul Insomnia din Satu Mare si pe Christian Green in clubul On Time din Pitesti. Lucian Barbulescu va fi prezent la pupitrul clubului Aristocrat din Timisoara, DJ Arnold va mixa in Club Central din Piatra Neamt, iar pe Mike in gasiti in clubul Platinium din Iasi. Pe DJ Carlos il puteti asculta in clubul Shock din Suceava.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector