Agenda clubbing in tara in acest weekend - 26 - 27 septembrie

26 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 26-27 septembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 26 septembrie, Optick va fi prezent in clubul Aristocrat din Sighisoara, Rosario Internullo mixeaza in Club Caractere din Tg. Jiu, Pagal va fi prezent in clubul Divino din Galati, Adrian Eftimie va mixa in Club Ice din Ploiesti, Mara va mixa in club Maximus din Timisoara iar Marco Briguglia va mixa in Club Relaxa din Pascani.

Sambata, 27 septembrie, Optick mixeaza in Club Taj Mahal din Codlea, Adrian Eftimie si Rosario Internullo vor mixa in clubul Avi Cola din Targu Mures, Livio vor fi prezenti in Toya din Sibiu, Mara va mixa in Jou Jou din Filias, Mihai Popoviciu va fi prezent in Club Viva din Galati, Raoul Russu si G.I.C vor mixa in Arena Glamour Club din Suceava, Liquid va fi prezent in Club Cuba din Oradea iar Chriss va mixa in No Name din Timisoara.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events


Popup detector