Agenda clubbing in tara in acest weekend - 26 - 27 iunie

26 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 26 - 27 iunie
TAGS:
agenda clubbing  DJ  Rhadoo 

In acest weekend, 26 iunie - 27 iunie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 26 iunie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Vibes din Slatina. Pe Optick il gasiti in clubul Allegria din Alba Iulia, iar Vali Barbulescu va mixa in Mega Discoteca Tineretului din Costinesti. Pe Lucian Barbulescu il puteti asculta tot in Costinesti, in clubul Imperio, iar DJ Mike va mixa in Skye din Iasi.

Sambata, 27 iunie, Rhadoo, Praslea si Mihigh vor mixa la Cosing Party-ul clubului Midi din Cluj, iar DJ Andi va fi prezent la pupitrul clubului Skye din Iasi. Adrian Eftimie va fi prezent in Club 9 din Craiova, iar Optick va mixa in clubul Shock din Olimp. Vali Barbulescu va fi prezent si sambata seara in Mega Discoteca Tineretului din Costinesti, in timp ce fratele sau, Lucian Barbulescu, va mixa in Steps Club din Piatra Neamt. Pe Emil Lassaria il gasiti in clubul Mojo Budeasa din Ploiesti, iar pe Liquid in clubul Kings din Slatina.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Vezi si agenda clubbing din Bucuresti pentru acest weekend.


Popup detector