Agenda clubbing in tara in acest weekend - 20 - 21 februarie

20 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 20 februarie - 21 februarie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 20 februarie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Skye din Iasi. Pe Optick il gasiti in clubul Zebrano din Craiova, iar Vali Barbulescu va mixa in clubul Cuba din Oradea. Pagal, Rosario Internullo si Jay Bliss vor fi prezenti in clubul Moose din Brasov, The Model va mixa in Club Hypnotic din Iasi, Liquid va fi prezent in clubul Avi Cola din Targu Mures, Mihigh va mixa in Club Midi din Cluj, iar Mihai Popoviciu si Zanga vor fi prezenti in clubul Apollo Exclusive din Focsani.

Sambata, 21 februarie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Face din Chisinau, iar Optick va fi prezent la pupitrul clubului Diplomat din Turnu Severin. Pe Rosario Internullo il puteti intalni in clubul Trend din Timisoara la Afterhours si pe Pagal in clubul Dolce din Cluj Napoca. Emil Lassaria va fi prezent la pupitrul clubului Youtopia din Timisoara, iar Jay Bliss va mixa in clubul Berlin din Constanta. Pe DJ Topo il puteti asculta in clubul Viva din Galati.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector