Agenda clubbing in tara in acest weekend - 19 - 20 decembrie

19 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 19 decembrie - 20 decembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 19 decembrie, Raresh, Rhadoo si Pedro vor tine petrecerea Arpiar Party in Craiova, Praslea si El Cezere vor fi prezenti in clubul Cuba din Oradea. Pe Adrian Eftimie il gasiti in D&C Club din Fagaras, iar pe Rosario Internullo in Club Ice din Ploiesti. Pagal va fi prezent in Club Opium din Bacau, iar Kool va fi prezent in Club Caractere din Targu Jiu. DJ Andi va mixa in Club E-Sensy din Alba Iulia, Phaser Lips vor fi prezenti in Club Hypnotic din Iasi, NoiDoi vor mixa in Club Extrem din Focsani, Emil Lassaria va mixa in Club Apollo Exclusiv din Focsani, iar Kid Chriss si Mihigh vor fi prezenti in Club Midi din Cluj Napoca.

Sambata, 20 decembrie, Adrian Eftimie merge in Targu Mures, in clubul Avi Cola, iar Optick va mixa in Viva din Galati. Haute Culture merge in Targu Secuiesc, in clubul Club Elegance, DJ Andi in Club President din Campina, Emil Lassaria in clubul Flame din Caracal, Zotist va mixa in Zebra din Bacau, NoiDoi vor mixa in Chemia din Bacau, iar pe Kid Chriss il gasiti in clubul Midi din Cluj.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si Vibefm.ro.


Popup detector