Agenda clubbing in tara in acest weekend - 17 - 18 aprilie

17 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 17 - 18 aprilie
TAGS:
raresh  agenda  clubbing  Rhadoo 

In acest weekend, 17 aprilie – 18 aprilie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 17 aprilie, Optick va fi prezent in clubul Karma din Caracal. Pe Rhadoo il gasiti in clubul Krypton din Craiova, iar Raresh va mixa in Club Heat din Oradea. Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Soviet din Ploiesti, Rosario Internullo va mixa in clubul Zoom din Constanta, Emil Lassaria va fi prezent in Clubul Avi Cola din Tg. Mures, iar Christian Green va mixa in Illusion din Galati.


Sambata, 18 aprilie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Krypton din Craiova, iar Rosario Internullo va fi prezent in Club Z din Chisinau. Pe Horace Dan D, Maresh si Just D’Light ii puteti intalni in clubul Refresh din Cluj, iar pe The Model in clubul Caractere din Tg. Jiu. Allexinno si Emil Lassaria vor mixa in Club Diplomat din Turnu Severin, iar Mara va fi prezenta in clubul New York din Galati.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector