Agenda clubbing in tara in acest weekend - 17-18 octombrie

17 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 17-18 octombrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 17 octombrie, Optick va mixa in clubul Chill Out din Sibiu, Adrian Eftimie va fi prezenti in clubul Allegria din Alba Iulia. Pe Marco Briguglia il gasiti in Ploiesti, in clubul Ice. Rosario Internullo va fi prezent in Club Studio din Miercurea Ciuc, iar Ali Nasser in Divino din Galati. Kid Chriss impreuna cu Mihigh vor fi prezenti in clubul Midi din Cluj, Ecstasy va mixa in clubul Bliss din Azuga, iar Dan Ene va mixa in Club Hit din Simleul Sivaniei.

Sambata, 18 octombrie, Thornado merge in Constanta, in clubul Berlin, iar Emil Lassaria mixeaza in Club Collection din Deva. Livio & Roby merg in Galati, in clubul Viva, Rosario Internullo in Keops din Petrosani, iar Allexinno va mixa in clubul Terra din Cluj. Pe Dan Ene il puteti gasi in Club Bliss din Azuga, iar pe Mihigh si Kid Chriss in Club Midi din Cluj Napoca, iar oliViu si Voltz mixeaza in Club M din Blaj. Suie Paparude vor mixa in cadrul festivalului TM Base din Timisoara.


Popup detector