Agenda clubbing in tara in acest weekend - 16 - 17 ianuarie

16 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 16 ianuarie - 17 ianuarie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 16 ianuarie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Khemia din Bacau. Pe Optick il gasiti in clubul Obsession din Cluj Napoca, iar Vania va mixa in clubul Avi Cola din Targu Mures. Rosario Internullo va fi prezent in clubul Opium din Bacau, Emil Lassaria va mixa in Club E-Sensy din Alba Iulia Mihigh va fi prezent in Club Midi din Cluj, iar Kool, Elless si DJ Land vor mixa in Youtopia din Timisoara.

Sambata, 17 ianuarie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Krypton din Craiova, iar Optick va mixa in Karma din Caracal. Pe Vali Barbulescu il puteti intalni in clubul FH din Campina si pe El Cezere in clubul The One din Satu Mare. Emil Lassaria va fi prezent la pupitrul clubului Diplomat din Turnu Severin, iar Carlos si Jasc vor mixa in Pasha din Baia Mare.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector