Agenda clubbing in tara in acest weekend - 14-15 decembrie

14 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 14-15 decembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Maresh va fi prezent vineri in clubul Midi din CLuj Napoca, impreuna cu Thommy. Jay Bliss mixeaza in clubul El Paso din Sfantu Gheorghe, Marco Briguglia in clubul Caro din Sibiu, Roby merge in Focsani, in clubul Extreme, Adrian Eftimie in clubul Zambara din Timisoara, Fady in clubul Escape din Targoviste, DJ Optick in clubul Allegria din Alba Iulia, Pagal in clubul Krypton din Craiova iar Rosario Internullo in clubul Privilegge din Ploiesti. Praslea mixeaza in Bacau, in clubul Khemia, Raoul Russu in Ploiesti, in Ice, Rhadoo in Heat din Oradea, Herodot mixeaza si el tot in Khemia din Bacau. Claus mixeaza in clubul Obsession din Cluj Napoca, iar DJ Carlos in Hypnose din Braila.

Sambata 15 decembrie, Jay Bliss mixeaza in Club 9 in Craiova, Marco Briguglia in Club Cameleon din Ploiesti, Maresh in Club 9 in Craiova, Mihai Popoviciu in clubul Hush Hush din Brasov, Gemini Bros mixeaza in Sibiu, in clubul Liquid, DJ Optick in clubul Keops din Petrosani, Rosario Internullo in Baia Mare in Pasha, EL Cezere in Zebra din Bacau. Sebo mixeaza in clubul XS din Iasi impreuna cu Dan Ene, Raoul Russu si rezidentul Mike. Liquid mixeaza in clubul Bali din Oradea,

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.


Popup detector