Agenda clubbing in tara in acest weekend - 12 - 13 decembrie

12 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 12 decembrie - 13 decembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 12 decembrie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Divino din Galati, Rosario Internullo va fi prezenti in clubul Upstyle din Buzau. Pe Raoul Russu il gasiti in Extrem Club din Focsani, iar Kool va mixa in clubul Youtopia din Timisoara. Vali Barbulescu va fi prezent in Club Las Vegas din Satu Mare, iar Suie Paparude vor fi prezenti in Club Seven din Cluj. Emil Lassaria va mixa in Club Hit din Simleul Silvaniei, Lektronikumuz va fi prezent in Club Caliente din Brasov, Marco Briguglia va mixa in Club Ice din Ploiesti, iar Kid Chriss si Mihigh vor fi prezenti in Club Midi din Cluj Napoca.

Sambata, 13 decembrie, Adrian Eftimie merge in Craiova, in clubul Krypton, iar Optick va mixa in Trend din Timisoara. Vali Barbulescu merge in Campina, in FH Club, Ali Nasser in Club Cuba din Oradea, iar Kozo va mixa in Club Privilege din Ploiesti. Pe The Model il puteti gasi in Club Elegance din Targu Secuiesc, iar pe Alex Maresh in clubul Dolce din Cluj Napoca. Dan Ene, Dorroo si Jo. E vor mixa in Club No Name din Timisoara, Horace Dan D si Mihigh vor fi prezenti in club Midi din Cluj, Mara va mixa in clubul Moph din Craiova si Carlos in Club Terra din Cluj.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si Vibefm.ro.


Popup detector