Agenda clubbing in tara in acest weekend - 10-11 octombrie

10 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 10-11 octombrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 10 octombrie, Optick va mixa in Caractere din Tg. Jiu, Adrian Eftimie va fi prezenti in clubul Aristocrat Sighisoara. Pe Livio il gasiti in Sibiu, in clubul Chill Out. Rosario Internullo va fi prezent in clubul Burn din Braila, iar Gojira in Club 9 din Craiova. Vali Barbulescu impreuna cu NoiDoi vor fi prezenti in clubul Opium din Bacau, iar Marco Briguglia va mixa in Trend Caf din Timisoara.

Sambata, 11 octombrie, Mihai Popoviciu merge in Constanta, in clubul Berlin, iar Emil Lassaria mixeaza in Club Cuba din Oradea. Adrian Eftimie merge in Caracal, in clubul Karma, Rosario Internullo in Rolion din Tulcea, iar Dan Ene, G.I.C si Jo. E vor fi prezenti in clubul Rosa din Targoviste. Pe Horace Dan D il puteti gasi in Club Dolce din Satu Mare, iar pe Mihigh & Praslea in Club Midi din Cluj Napoca. The Model va mixa in Galati, la Viva, iar Zotist, Sebo, Inner, Moto si Verman vor mixa in clubul Zebra din Bacau.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.


Popup detector