Agenda clubbing in tara in acest weekend: 30 Iulie - 1 August 2010

30 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 30 Iulie - 1 August 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 30 iulie, Rhadoo va fi prezent in Galati, la Bora Bora open air, alaturi de Kozo si Negru. Cine are drum spre mare, in Mamaia, ii poate gasi pe Rosario Internullo, DJ Kool si Pagal in clubul La Mania. Logan va mixa in clubul Raum din Cluj Napoca, iar pe DJ Optick si Raoul Russu in Timisoara, in cadrul primei seri de House Parade 2010 - in cadrul aceluiasi eveniment ii mai puteti gasi si pe Seba 1394, Leizaboy, Dudu si altii. Adrian Eftimie va mixa in clubul Divino din Galati, iar Mihai Popoviciu in clubul Heaven din Timisoara.


Sambata, 31 Iulie, Adrian Eftimie va fi prezent in Timisoara, la House Parade 2010. Tot in cadrul aceluiasi eveniment ii puteti gasi pe Rosario Internullo, Pagal, Jimmy D'azzaro si altii. Mihai Popoviciu va fi prezent in Oradea, la un pool party la Municipal, iar Toygun in Medias (alaturi de Gyx si Mindkid). Pe Dan Ene il puteti gasi in Braila, la Baldo, alaturi de Alin Ciorecan si Luca M, iar pe DJ Kool in clubul La Mania din Mamaia (warm up pentru Sasha).


Vezi si: Ce se intampla in acest weekend in Bucuresti


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.


Popup detector