Agenda clubbing in tara in acest weekend: 27-28 August 2010

27 August 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 27-28 August 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 27 August 2010, Jay Bliss va mixa la DJ Arena din Targu Secuiesc, DJ Optick va fi prezent in clubul On Time din Pitesti, iar Adrian Eftimie la Marinarul din Bacau. The Model mixeaza la Freedom Arena tent, in cadrul festivalului Peninsula din Targu Mures; tot acolo vor fi prezenti si cei de la Suie Paparude. Liquid si Just D'Light mixeaza in clubul Avi Cola din Targu Mures, la after hours.


Sambata, 28 August 2010, Petre Inspirescu, Rhadoo si Raresh vor mixa in clubul La Mania din Mamaia, in cadrul closing party-ului. Livio & Roby mixeaza in cadrul festivalului Peninsula, la Freedom Arena tent. Tot la Peninsula il puteti gasi si pe Gojira, pe terasa Kiss. Jay Bliss si Dragos Rusu mixeaza in Timisoara, in clubul Pure, in cadrul unui nou BeatFactor Sessions. Alexandru Jijian va fi prezent impreuna cu Giuser, Thommy si The Filters la Elektro Bunker, langa Ploiesti. Maresh va mixa in clubul Raum din Cluj Napoca, alaturi de Razvan Cosmin si Akos. Adrian Eftimie va mixa pe plaja Kudos din Mamaia, alaturi de Rosario Internullo si Mahony. Pe DJ Optick il puteti gasi in Roman, la Freedom, iar pe Dan Ene in clubul Avi Cola din Targu Mures, la after hours, alaturi de Just D'Light.


Duminica, 29 August 2010, Almud mixeaza la Peninsula, in Freedom Music Arena.


Vezi si: Ce se intampla in acest weekend, 6-8 August 2010, in Bucuresti


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.


Popup detector