Afterparty-ul oficial David Guetta se tine in Kristal Glam Club

15 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

M.A.N.D.Y va anima afterparty-ul oficial David Guetta in Kristal Glam Club, Soseaua Pipera nr. 48.


Am prelungit perioada de achizitionare a biletelor la pretul de 110 lei pana vineri, 15 octombrie, la ora 14!


Kristal Glam Club se deschide, in mod obisnuit, la ora 23.00 si petrecerea se intinde pana tarziu, tarziu in dimineata, alaturi de invitatii speciali: M.A.N.D.Y! Asadar, pentru toti cei carora setul lui David Guetta le va deschide apetitul spre o petrecere in plus, berlinezii de la M.A.N.D.Y, care ocupa cu succes un loc fruntas in topurile internationale de muzica electronica, se vor ocupa de atmosfera potrivita.


Participantii la David Guetta intra gratuit la afterparty, pe baza unor bratari distribuite de colaboratorii Kristal Glam Club, la iesirea de la concertul David Guetta de la Romexpo. Cei care nu au bratari vor plati 20 de lei, daca intra in club pana la miezul noptii, si 40 de lei dupa.


Patrick Bodmer and Philipp Jung, aka M.A.N.D.Y., sunt cunoscuti ca DJ, dar atunci cand au timp lucreaza si la numeroase remix-uri. Combina cu talent stiluri diferite si se ocupa de remixuri pentru numerosi artisti pe val, cum ar fi: Roxy Music, The Sugababes, The Knife, Royksopp, Tiefschwarz sau Rex The Dog.



Alaturi de alti doi prieteni, Arno si Walter (Booka Shade, pe care iubitorii genului si-i amintesc de la petrecerile electronice ale Festivalului Peninsula) si de DJ T s-au hotarat sa-si faca si propriul label: Get Physical Records!


Colaborarea cu Booka Shade pentru Body Language le-a adus consacrarea: piesa a devenit un adevarat imn, a fost votata piesa sezonului in Ibiza si piesa anului in DJ Mag. A urmat Body Language Vol. 1 mix CD, premiat cu MIX CD OF THE YEAR in DJ Mag si At The Controls, ales CD OF THE YEAR la RESIDENT ADVISOR UK.


Biletele pentru David Guetta pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet este de 110 lei pana in data de 15 octombrie, la ora 14, iar la Romexpo un tichet va costa 135 de lei si poate fi achizitionat incepand cu ora15. Biletul asigura accesul in incinta Romexpo o singura data.


La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani. Accesul in incinta Romexpo se face incepand cu ora 20, pe poarta B, iar spectacolul va avea loc in Pavilionul Central.



Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucuresti puteti sa obtineti mai multe informatii la adresa www.davidguettaparty.ro. Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez se va afla in Capitala in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include si concerte la Bratislava, Debrecen si Praga.


Evenimentul este sustinut de Kiss FM. Sponsori: Heineken, XSence, Burn, Orange, Citroen, J. W. Marriott, Kristal Glam Club.


Popup detector