Acelasi pret pentru show-urile Andy Fletcher din Bucuresti si din Timisoara

21 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Au fost puse in vanzare biletele pentru show-ul pe care Andy Fletcher il va sustine la Timisoara, pe 20 octombrie, in club Heaven. Acestea pot fi achizitionate in pre-sell la pretul de 60 RON, de pe www.myticket.ro si din reteaua Diverta. La intrarea in club, in seara evenimentului acestea vor costa 80 RON.

Pentru a nu exista o discrepanta intre preturile de bilete pentru cele doua evenimente, organizatorii au decis sa reduca pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti, ce va avea loc pe 18 octombrie in Kristal Glam Club. Astfel, biletele vor costa 60 RON in pre-sell si 80 RON la intrare pentru ambele show-uri.

Cei care si-au cumparat deja bilete pentru show-ul Bucuresti la pretul de 80 RON, sunt rugati sa trimita un mail la adresa office@emagic.ro pentru a putea recupera diferenta.

Andrew John Fletcher (Fletch), s-a nascut pe 8 iulie 1961 in Nottingham, Marea Britanie. In adolescenta, Andy s-a mutat in Basildon, unde l-a intalnit pe Vince Clarke, alaturi de care a format No romance in China. In timpul concertelor sustinute in clubul Van Gogh, Fletch l-a cunoscut pe Martin Gore, care in acea perioada era implicat intr-un alt proiect, Norman and the Worms. Cei doi au devenit foarte buni prieteni, iar dupa ce Martin se alatura celor doi, trupa isi schimba numele in Composition of Sound. In 1980, este cooptat David Gahan , si ia nastere Depeche Mode...

Fletch este considerat liantul dintre membrii Depeche Mode, reusind sa-i tina impreuna timp de mai bine de 25 de ani. Mai mult decat atat, este si geniul din spatele succesului financiar al trupei: Andy a coordonat cel mai ambitios si profitabil turneu Depeche Mode, Devotional Tour din 1993. Pe plan discografic, Fletcher a inregistrat un album solo intitulat Toast Hawaii, numit astfel dupa felul preferat de mancare din cantina studioului. Inregistrat in perioada in care Depeche Mode lucra pentru Great Reward (1984), materialul cuprinde cover-uri interpretate chiar de Andy, acompaniat la pian de Alan Wilder si Martin Gore. Cand nu este ocupat cu turneele si sesiunile de studio alaturi de membrii Depeche Mode, Fletch isi dedica timpul activitatii de DJ, seturile sale - mix-uri de piese new wave, succese Depeche Mode si hit-uri electro - fiind deosebit de apreciate de public.


Popup detector