A treia editie de Street Delivery intre 6 si 8 iunie

04 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Anul acesta, Street Delivery va avea loc ntre 6-8 iunie pe strada Arthur Verona. Timp de 3 zile, strada va fi din nou nchisa pentru maşini şi deschisa pentru oameni.

Street Delivery (editia 2008) este un eveniment organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania si Carturesti sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, Primariei Sectorului 2 si Primariei Sectorului 1 pentru valorificarea urbanistica si comunitara a Strazii Arthur Verona, din centrul capitalei, organizat in zilele de 6-8 iunie 2008, cand strada va fi inchisa traficului si redata locuitorilor. in paralel, strada Florimund Mercy din Timisoara va avea parte de un tratament similar.

Scopul acestui demers este elaborarea unui regulament de urbanism pentru amplificarea suprafetelor destinate pietonilor si utilizarea acestora ca spatii de contact comunitar valorificate in sens cultural. Pentru ca implementarea conceptului sa fie una de succes se doreste organizarea cu regularitate a acestui eveniment, intru obisnuirea atat a cetatenilor cat si a autoritatilor cu notiunea de strada reclamata de pietoni.

Descarca programul complet al Street Delivery 3 AICI.


Popup detector