A doua editie de Only Records and Friends la Balea Cascada

17 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

In perioada 27-29 iunie va avea loc la Balea Cascada a doua editie a festivalului Only Records and Friends, unde Music Hall devine partener oficial al acestui eveniment.

La acest maraton vor participa Adi Dumitra, Keith Thomson, Steve Marx, Andy Newland, KOMYTEA (live act), G.I.C, ToyGun, Claes Rosen, Sonicvibe, Werner (live act@didgeeridoo) si altii, care vor mixa intr-un cort ce va avea o capacitate de 1500 de oameni, bineinteles echipat cu setup-ul deja caracteristic Music Hall Tour.

In acest weekend va fi amenajata si o zona de camping, in care participantii se pot caza iar Hotelul Balea Cascada va fi rezervat in intregime pentru festival, si de asemenea un microbuz va duce participantii de la Sibiu la Balea Cascada si retur.

Anul trecut a fost primul festival in aer liber din Sibiu dedicat muzicii electronice si a avut loc pe parcursul a 3 zile incepand cu data de 15 iunie la BALEA Cascada cu un line up de exceptie: Christian Cambas (bedrock,GR), Adi Dumitra (Only Records,RO), Jay Bliss (exposed,RO), Keith Thomson (Only Records,UK), Mihai Popoviciu(Gigolo Records,RO).

Una din cele mai pitoresti zone din Carpati sunt Muntii Fagaras, in perimetrul muntilor se gasesc rezervatiile naturale Balea si Arpasel, ambele ocrotite, ca urmare a diversitatii florei si speciilor rare care traiesc aici. Nu este o statiune in adevaratul sens al cuvantului dar iubitorii sporturilor de iarna se simt aici ca acasa, Balea Cascada situanduse la o altitudine de 1234 m iar la 2034 Balea Lac, locatiile fiind situate in muntii Fagaras, pe Transfagarasan, la circa 65 km de Sibiu.

Music Hall Tour este un turneu dedicat muzicii electronice de buna calitate organizat in locatii nonconventionale, hale industriale dezafectate, hangare ale aviatiei, depouri CFR, locatii animate de cei mai buni DJ, dansatoare si barmani profesionisti.

ONLY Records este prima casa romaneasca de productie din zona muzicii electronice, avand prima lansare oficiala in urma cu 5 ani . De-a lungul timpului a reusit sa isi creeze o reputatie enorma pe plan international, avand la activ piesele unor producatori de renume mondial cum ar fi Ozgur Can, Christian Cambas, Subsky, Komytea, Dominic Plaza, Baunder, Kaan Duzarat, Kosmas Epsilon, Steve Mill , dar si prima colaborare cu romanii de la Monochrome ( Livio, Roby & George G.) cu aparitie pe mai multe compilatii de renume cum ar fi : Sequential 2 semnata Hernan Cattaneo si lansata la celebra casa de discuri Renaissance, FHM Indonesia mixata de Paul Thomas rezidentul Godskitchen, Big in Ibiza ( 2008 )etc. Aparand in playlisturile si charturile celor mai mari Dj din lume John Diwgeed, Sasha, Sander Kleinenberg, Moshic, Anthony Pappa, Nick Warren, James Zabiela, Jody Wisternoff , Hernan Cattaneo si multi altii.


Popup detector