A doua editie de Cluj Fashion Week in Cluj Napoca

09 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cea de-a doua editie a festivalului de moda Cluj Fashion Week va avea loc in perioada 10-13 noiembrie 2010 in Cluj Napoca.


Accentul este pus pe prezentarea colectiilor designerilor si brandurilor participante, renuntandu-se la latura de “lifestyle” pe care a avut-o la prima editie.

Cluj Fashion Week” isi propune sa puna impreuna prin facilitatile oferite, designeri / buy-eri / specialisti / si presa de specialitate.

In cele 5 zile ale CFW2 vor fi prezentate colectiile primavera-vara /2011 ale unor designeri renumiti din Anglia, Spania, Franta, Olanda, Austria , Grecia si Romania.

Ca noutate, CFW propune un program specific unei saptamani a modei internationale , fiecare colectie avand un interval de timp alocat pentru a fi prezentata , precum si un decor in concordanta cu conceptul artistic specificat de designer.

CFW va folosi in acest sens 3 locatii specifice diferite, iar programul va fi astfel conceput incat participantii sa poata asista la toate prezentarile. O alta noutate a CFW2 este alocarea in program a unei zile pentru colectiile masculine.


Detalii despre programul CFW puteti gasi pe site-ul oficial.


Vineri seara, 12 Noiembrie, incepand cu orele 22.00, clubul Raum din Cluj Napoca va gazdui un Cluj Fashion Week Party, cu Razvan Cosmin si Breky responsabili de muzica.


Popup detector