A cincea editie Therapy Sessions

08 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Editia a cincea de Therapy Sessions Bucharest [by Dropdread] aduce impreuna patru headlineri de talie internationala, patru lumi / culturi / backgrounduri diferite de pe trei continente cu un factor comun, drum & bass. Evenimentul va avea loc pe data de 16 aprilie in clubul Fabrica din Bucuresti.


Acesta sunt Audio (din UK), Eye D (din Olanda), Zardonic (din Venezuela) si Joanna Syze (din USA).


Audio/uk se reintoarce la cererea publicului roman dupa prima sa aparitie in 2008 pentru a seduce urechile ascultatorilor cu o proaspata briza sonora britanica de basslines pe textuta tehnica a unui fundal neuro/tech, dark&heavy, Therapy Sessions reprazent. Aflandu-se printre producatorii de seama ai label-ului Freak Recordings, este clar ca trebuie sa ne pregatim sufleteste pentru un set plin de surprize.

Eye-D/nl calca pe teritoriu romanesc pentru prima oara. Mediul muzical supus multelor influente ce i-au generat o cultura bogata plus skillurile sale in mixiung ca sa nu mai vorbim de productiile semnate la case precum PRSPCT, Lost Soul, BSE, Evol Intent sau Genosha i-au facut soundul cunoscut din Netherlands pana in State si-napoi la noi.

Zardonic/ve este asteptat de multa vreme in Romania. Fara nevoie de introducere, regele neincoronat al scenei de heavy-dnb a Americii Latine are in sfarsit ocazia de a da play in fata publicului de Therapy Sessions.

Joanna Syze/u.s.a si-a cladit un nume prin dedicatie si profesionalism. Cu mai bine de 10 ani de promoting in domeniu, Ioanna Boroskva a reusit sa impresioneze atat prin skilluri in djing cat si prin voce aducand constant un aport consistent calitativ scenei internationale de drum&bass.


Din partea Romaniei vor mixa K-Rob, Dropdread si Katalepsys, iar de proiectiile video se ocupa Mister X.


Popup detector