A aparut documentarul Carl Cox 24-7 - disponibil pe DVD

15 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

A aparut documentarul Carl Cox 24-7 - disponibil pe DVD
TAGS:
Carl Cox  documentar  DVD 

24/7 este un film documentar care incearca sa acopere viata


de zi cu zi a unuia dintre cei mai iubiti si apreciati DJi din lume, Carl Cox. Pana in acest moment nu a existat o forma de acces direct in viata acestui "greu" al stilului techno; despre Cox se cunosteau doar detalii legate de calitatea lui de DJ si producator.

In acest documentar vom vedea artisti precum Josh Wink, Sven Vath, Dubfire, John Digweed, Moby, Loco Dice, Fatboy Slim , care vorbesc deschis si onest despre prietenul si colegulor.


Filmarile au fost realizate pe parcursul a 12 luni, Cox facand in aceasta perioada turul lumii: Londra, Statele Unite, Australia, Ibiza si Barbados. Toti cei care-l stiu pe DJ-ul Carl Cox, datorita Cd-urilor si set-urilor sale, vor descoperi elemente noi despre viata personala a britanicului: familie, prieteni, colaboratori....

Cu peste 80 de minute de interviuri si imagini in exclusivitate, un bonus de 45 de minute cu filmari live realizate in magnificul club Matter din Londra, "Carl Cox 24/7" ne ofera o sansa rara, aceea de interactiona cu cele mai mari nume ale muzicii electronice.



Popup detector