AUDIO: Serge povesteste istoria Clone

29 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Clone este una dintre putinele bijuterii ramase in viata pentru amatorii de experimental / underground electronic dance music din intreaga lume.


Red Bull Music Academy Radio gazduieste un nou show din seria "Fireside Chat", cu Serge Verschuur, fondatorul Clone Records. Show-ul este disponibil pentru ascultat mai jos.


Clone inseamna o casa de discuri ce dateaza din '93, un magazin de muzica in Rotterdam, o companie de distributie de discuri, locul unde si-au dat intalnire sublabel-uri precum DUB recordings, Clone Classic Cuts, Frantic Flowers, Jake for Daze, Loft Supreme sau Basement Series.



Omul din spatele Clone, Serge, este o persoana destul de ocupata, daca tinem cont de faptul ca pe langa efortul depus in managerierea brand-ului Clone, are timp sa si mixeze prin diferite cluburi din lume si sa tina petreceri sub numele Clone.


Pentru acest "Fireside Chat", Serge a ales o serie de piese considerate definitorii pentru istoria si emblema artistica a Clone, venite din partea unor artisti precum Legowelt, Mike Dunn, Drexciya sau Unit Moebius. Pentru mai multe detalii despre Clone, vizitati site-ul Clone.nl.



Track list:


Duplex - Martian Lakes - Clone

Legowelt - DX Days - Clone

Adult. - The Men You'll Never See (Memento Mori Mix) - Clone

Drexciya - Drexyen Star Chamber - Clone

Unit Moebius - Dolfinarium - Clone

Da Posse - The Groove - Clone Classic Cuts

Mike Dunn presents MD III - Face The Nation - Clone Classic Cuts

Knight Action - Single Girl - Clone Classic Cuts

Gerd - Friendly Fire - Royal Oak

Unit 4 - Body Dub (Bangkok Impact Remix) - Clone

Alton MIller - Inner8 (Dexter's DXR Mix) - Clone

Sumerian Fleet - Blech Erkrankung - Clone


Popup detector