ATB revine in Romania pe 19 iulie

09 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

ATB revine in Romania pe data de 19 iulie, intr-un eveniment prezentat de Nights.ro si Love Events, in clubul Gossip din Mamaia. Pentru ca muzica trance are mai multe laturi, ATB a fost unul dintre putinii artisti care a reusit sa experimenteze pe ambele planuri ale trance-ului, atat pe cel agresiv, de dans, cat si pe cel melodios.

Andre Tanneberger, sub numele sau de scena ATB, a pornit pe drumul muzicii electronice la inceputul anului 1993, alcatuind trupa Sequential One. Dupa doua videoclipuri de succes, a decis ca e cazul sa mearga pe drumul solo, si astfel a pornit proiectul ATB in 1998. Cu hituri precum 9PM (Till I Come) sau Dont Stop, ATB a cucerit rapid inimile ascultatorilor de muzica trance din toata lumea.

Dupa aproape 10 ani de la 9PM (Till I Come), piesa este inca difuzata si inca iubita de mii de oameni, confirmandu-si astfel locul 1 in topul pieselor trance din UK din toate timpurile. Urmatoarele locuri in top sunt ocupate de Dont Stop, pe locul 3, vanduta in peste 300.000 de copii si Killer, pe locul 4, cu aproximativ 200.000 de exemplare vandute.

In anul 2000, ATB a lansat cel de-al doilea album al sau de studio, intitulat Two Worlds. Discul avea un concept bine definit, fiind, de fapt, un dublu CD bazat pe ideea de muzica diferita pentru stari sufletesti diferite. Cele doua discuri care compuneau Two Worlds au personalitati bine definine, primul dintre acestea purtand numele de The World of Movement, iar cel de-al doilea The Relaxing World.

ATB a continuat seria discurilor cu puternice implicatii sentimentale lansand in 2002 cel de-al treilea disc al sau, intitutlat Dedicated, care a inclus doua super hituri: Hold You si Youre Not Alone, coverul piesei cantate de Olive. Titlurile piesei se refera la evenimentele petrecute pe 11 septembrie 2001, iar intregul album este dedicat tragediei petrecute in Statele Unite in urma cu cativa ani.


Popup detector