8 ani de progresie in muzica. burn studios proudly presents Rokolectiv.

05 Aprilie 2013 romania bestmusic Best Music

8 ani de progresie in muzica. burn studios proudly presents Rokolectiv.

E simplu in teorie. Gasesti un nume tare de-afara, cauti sponsori si locatie si o pui de o petrecere. Dar cui raman noile talente? Pe cine intereseaza artistii care experimenteaza?


In aprilie burn studios va invita la Rokolectiv, singurul festival care sustine si face cunoscute act-urile cutting-edge ale muzicii. Performance-uri extraordinare. Interactivitate si arta. Personaje care par inventate. Rokolectiv inseamna o experienta pe care o asteptam in fiecare an la MNAC, cu vernisaje, live-uri, instalatii audio-video si screening-uri de filme documentare. Un festival deja consacrat, care face parte din identitatea Bucurestiului pentru toti cei trei mii si ceva de oameni care au crescut cu el sau i s-au alaturat pe parcurs. Modern, clubul recent deschis pe strada Mihai Eminescu, se alatura ca gazda a festivalului pentru noaptea de joi si afterparty-ul de duminica.


Anul acesta Rokolectiv va absolvi opt clase, alaturi de nume cu greutate (Burnt Friedman & Jaki Liebezeit, Kuedo, John Talabot), talente hot din noua generatie (Holy Other, Evian Christ, Sinjin Hawke. The Phantom, MikeQ) si reprezentanti ai scenei locale care fac buzz de un an incoace (Coughy, Hipdibattery, Village).


burn studios sustine pepiniera Rokolectiv. Pentru ca scena nu se mai imparte in nisa sau mainstream, in sub-genuri criptice sau prizate de public, ci in party-uri amorfe sau evenimente de perspectiva, cu concept si coloana vertebrala. Iar noi le alegem pe cele din urma.


Fiti cu ochii in patru dupa catalogul festivalului produs de burn studios. Si intrati pe The Oven pentru detalii.




Popup detector