7 Festival Bucuresti la jumatatea lunii iulie

31 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

In perioada 7-14 iulie, va avea loc in Bucuresti un festival dedicat in intregime muzicii electronice organizat de catre Sunrise si Kristal Glam Club. Cap de afis sunt Ricardo Villalobos, Luciano, John Digweed, Matthew Dear si Alex Under. Vor fi trei nopti de party, dar si zile de workshop-uri si ateliere.

Pe 7 iulie incepe 7 Festival Bucuresti cu Ricardo Villalobos si Luciano. In aceeasi seara vor mixa in deschidere si cei trei romani de la RPR Soundsystem, adica Raresh, Pedro si Rhadoo.

De la cortul din Politehnica, unde are loc prima petrecere de pe 7 iulie, totul se muta la Arenele Romane, pe 13 iulie. Cea de-a doua noapte le apartine veteranilor in progressive si house, adica John Digweed si Jimmy Van M.

Pentru cea de-a treia seara, adica pe 14 iulie, ne asteapta Alex Under si Tadeo, Matthew Dear (pentru prima data in Romania, va veni sub forma proiectului Matthew Dear's Big Hands) si romanii Praslea si Sebo. Locul in care urmeaza sa se desfasoare aceasta petrecere va fi anuntat in curand.

Pretul unui bilet la cea de-a doua seara de la Arenele Romane (13 iulie) este de 50 lei pana pe 1 iulie si 60 lei de pe 1 pana pe 12 iulie (in avans de pe bilet.ro), iar la intrare este de 80 lei. Preturile pentru celelalte doua seri urmeaza a fi anuntate in scurt timp.


Popup detector