4 octombrie ultima zi a biletelor de 95 de lei la show-ul Guetta

29 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

4 octombrie  ultima zi a biletelor de 95 de lei la show-ul Guetta
TAGS:
David Guetta  live  disco  Romexpo 


In ziua de 4 octombrie se va finaliza promotia biletelor la pretul promotional de 95 de lei pentru cel mai mare concert de muzica electronica al toamnei, sustinut de DJ-ul de muzica house numarul 1 din lume – David Guetta! Artistul francez concerteaza pe 15 octombrie la Romexpo, in Bucuresti si promite fanilor din Romania o „petrecere foarte foarte nebuna”.


Primele 1.000 de bilete la pret promotional de 95 de lei s-au epuizat, iar cele din cea de a doua transa sunt extrem de cautate de catre fani, motiv pentru care am decis sa anuntam ca luni, 4 octombrie, este ultima zi in care se mai pot cumpara bilete la acest pret preferential.


Pe langa cele 2.000 de bilete la 95 de lei, organizatorii au mai scos la vanzare bilete la pretul de 110 de lei – pretul este valabil pana la biletul cu numarul 5.000. Cei care isi vor cumpara biletele in ziua concertului, la intrare, vor plati 135 de lei.


Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP, in numar limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, in valoare de 300 de lei, pot savura evenimentul din locatia special amenajata langa scena, in compania unor bauturi speciale, iar cei care achizitioneaza biletul SILVER VIP, in valoare de 160 de lei, vor avea un loc asigurat in galeria de vizavi de scena.


Biletele pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro.


La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani.



Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucuresti puteti sa obtineti mai multe informatii la adresa www.davidguettaparty.ro. Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez se va afla in Capitala in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include si concerte la Bratislava, Debrecen si Praga.




Popup detector