4 ani de Selectro cu Meat Katie, maine in Expirat

08 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Miercuri, 9 decembrie, Selectro implineste patru ani, si va sarbatori in Expirat, alaturi de Meat Katie.


Dar, pana atunci, Meat Katie este invitatul special al emisiunii Selectro, cu Marika, de la ProFm Dance, difuzata in aceasta seara de la ora 23:00 si pana la 01:00, care poate fi ascultata atat pe FM, cat si online. Mixul lui Meat Katie se intinde pe o ora, si incepe de la miezul noptii. Prima ora va fi oferita de Marika.


Selectro este un brand construit de catre artistul roman Marika si reprezinta unul dintre primele concepte de petreceri in timpul saptamanii, mai exact miercurea. Numele insa este mult mai vechi si reprezinta o emisiune radio ce era difuzata pe Activ FM.


Londonezul Mark Pember aka Meat Katie nu este la prima vizita in Romania. Cu trei albume la activ, un label infiintat in urma cu cinci ani si tone de EP-uri break-beat / electro, Meat Katie este astazi un DJ care nu mai are nevoie de nicio introducere. Si pentru ca vorba lunga nu ii sta in caracter romanului, mai jos gasiti cateva mixuri recente, pentru a va actualiza cu ceea ce inseamna astazi Meat Katie ca DJ (si fireste, ca un preview a ceea ce veti auzi miercuri, 9 decembrie, in clubul Expirat din Bucuresti).


Line up-ul complet al acestei petreceri ii include si pe DJii romani Marika, Greeg, Optick, D-Laid.


Popup detector