40 de ani dupa Woodstock: Ten Years After, Mountain, Ritchie Havens

05 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Levon Helm Band, Jefferson Starship si Country Joe McDonald vor canta la aniversarea a 40 de ani ai festivalului Woodstock.


La Bethel, New York vor mai canta Mountain, Ten Years After, Canned Heat si Big Brother and The Holding Co.


Levon Helm a aparut la Woodstock-ul din 1969 cu trupa The Band, iar Jefferson Starship urcau pe scena sub numele de Jefferson Airplaine.


Cu exceptia grupului Big Brother and The Holding Co. (care nu o acompaniase in `69 pe Janis Joplin – ea aparand la Woodstock alaturi de Kozmic Blues Band) toate celelale trupe ce vor canta in August la Bethel au performat si la Woodstock-ul original.


Ritchie Havens va fi prezent de asemenea la acest eveniment, pentru a canta „Freedom” – piesa care a deschis Woodstock-ul in 1969.


Evenimentul aniversar Woodstock – 40 de ani va avea loc exact acolo unde se desfasura festivalul original, la care participasera 400.000 de oameni, la jumatatea lui august 1969.


Apropo de Woodstock, tot in aceasta vara va avea loc premiera comediei regizate de Ang Lee – Taking Woodstock. De asemenea, www.woodstock.com intentioneaza sa se relanseze ca un portal de social networking.


via BestMusic.ro




Popup detector