360 - Un nou producator roman de muzica techno

26 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Nastasa Vivian aka 360 este prezent pe scena de muzica electronica romaneasca de mai multi ani, iar luna aceasta tanarul producator a reusit sa lanseze un EP techno la casa de discuri Klopfgeist Records.

EP-ul Gods contine doua piese si este disponibil pe beatport.com, AICI.

"Nu e vreun rahat facut si scos la un label pompos doar de dragul promovarii", este precizat intr-un mesaj trimis catre formular nostru de contact. Ramane de vazut. Nu stim insa daca emitatorul mesajului este producatorul insusi care vorbeste despre el la persoana a treia sau un fan. "Credeam ca e doar un alt pusti din nesfarsitul val de noi dj. Mai curios este faptul ca nu e deloc cum credeam, ep-ul e bun".

A inceput sa mixeze in 2003, iar in 2004 a inceput sa-si contureze sound-ul actual, acesta fiind compus din mai multe stiluri: minimal-techno, Detroit techno, acid-house, acid-techno, tech-house si experimental. In 2006 a inceput sa-si dezvolte si latura de producator folosind Ableton Live, iar la sfarsitul lui 2007 apare pe piata prima sa productie la Groove++. A mixat in line-up-uri alaturi de nume mari : Miss Fitz, Markus Homm, Chris Healings (Hybrid), Vania, Haute Culture, Thornado, Gojira, Bela, Jay Bliss, Mel-o-dee, Zotist si multi altii.


Popup detector