2 ani de Boiler Club la Cluj; concert lansare album Silent Strike - "Singularity"

01 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 5 octombrie 2012, de la ora 22:00, la Cluj-Napoca se vor sarbatori 2 ani de Boiler Club. Cu aceasta ocazie va avea loc un concert live Silent Strike (lansarea albumului "Singularity") cu visuals si afterparty de Dan Basu. Ioan Titu, sub numele de scena Silent Strike este un compozitor roman de muzica electronica, nascut in 1982. El a sustinut show-uri prin toate orasele tarii, dar si in UK, Franta, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Serbia si Slovacia. A deschis concerte ale unor nume importante pe plan muzical international, din care ii amintim pe: Faithless, Amon Tobin, Kode9, Bonobo, Jazzanova, Recoil, Dj Food, Robot Koch si Mr. Meeble.


Silent Strike a lansat pana in prezent 5 albume („Silent Strike" - 2005, „3AM" featuring Lucian Ban si Alex Harding - 2008, „Alb" - 2009, „Instrumentals" – 2011, „Singularity" - 2012) si are in palmares colaborari cu numerosi muzicieni si producatori din Romania, Statele Unite ale Americii, Norvegia si UK (Mat Maneri, Alexandrina, Ada Milea, Maria Radu, Monooka, CTC, Kazi, Specii, Subcarpati, Gunhill, Yvat, bln, Alienpimp, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile si multi altii).


Piese ale Silent Strike au fost folosite in videoclipurile de promovare a campaniei „Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007". Piesa "No Rules Left...", compusa in colaborare cu Sukie Smith (aka Madam) e unul din soundtrak-urile filmului american „The Truth About Angels" (2009).


Cel mai recent album al sau – SINGULARITY (2012) – va fi lansat la Boiler Club, cu ocazia aniversarii a 2 ani de la infiintarea acestui loc care a schimbat mentalitati, a deschis orizonturi si a adus artisti exceptionali pe scena muzicala clujeana.
Popup detector