2 Crazy Bastards se reunesc dupa mai bine de un an

19 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 22 ianuarie, 2 Crazy Bastards, proiectul lui Adrian Eftimie si Rosario Internullo, revine din nou in centrul atentiei la primul party, dupa mai bine de un an. In plus, ei vor fi acompaniati de Dax la saxofon si de Amadeea la vioara.


"Ne-am gandit sa reluam acest proiect deoarece eu si Adi ne dorim o alta abordare pentru un DJ set. Vrem mai mult show, mai mult live-act. De aceea, incepem pe 22 ianuarie cu un eveniment la Kristal, alaturi de Dax (saxofon) si Amedeea (vioara). Vor urma gig-uri cu vocalisti, tobe, dansatori si chiar un chitarist. Ne dorim sa iesim cumva din stilul nostru, o sa fim mult mai variati si nu va conta daca o piesa e veche sau noua, tech-house sau progressive! Suntem in discutii si pentru un show, in aceasta formula, la radio", spune Rosario Internullo, in cadrul unui interviu pentru Cyclic.


Adauga kristal.glamclub in lista ta de yahoo si prinde una din invitatiile gratuite la 'The Show'. Pretul intrarii va fi de 20 de lei pana in ora 12.00 si 30 de lei dupa aceasta ora.

Din 22 ianuarie, staff-ul pune la dispozitie autobuze gratuite pentru deplasarea la club.



Popup detector