2 Crazy Bastards mixeaza in Bulgaria

11 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cei doi DJ nebuni ai agentiei FWD, Rosario Internullo si Adrian Eftimie, vor mixa in Bulgaria in aceasta vara. Nu este pentru prima data cand 2 Crazy Bastards pornesc in cucerirea teritoriilor internationale, astfel ca bulgarii stiu la ce sa se astepte. Prima petrecere va avea loc pe 20 iunie, in club Masai din Varna, iar cea de-a doua se va desfasura pe 23 august in Pleven.

Ce a iesit din nebunia lui Rosario Internullo si ideile nebune ale lui Adrian Eftimie nu poate fi decat o mare nebunie. Italianul venit din Sicilia, via Club Factory, Atena, poposeste in Romania in 1998 si le insufla bucurestenilor dragostea pentru petrecerile de after-hours. Dupa ce organizeaza InDeepAndDance Day, in Mamaia, prima petrecre de 48 de ore non-stop, frecventeaza cele mai in voga cluburi, unde mixeaza cu cei mai tari DJ mondiali, castiga la MTV premiul de Cel Mai Iubit DJ din Romania.

Rosario il intalneste pe Adrian Eftimie, un DJ de radio devenit peste noapte foarte cunoscut si apreciat in lumea clubbigului, mai ales datorita invitatilor de calibru pe care i-a avut in emisiune precum Mark Knight, Shlomi Aber, Steve Lawler, Funkagenda sau Noir.

Cei doi formeaza impreuna Two Crazy Bastards, un duo nebun format la One FM. Dupa ce jumatate de an emisiunea lor a rupt orice audienta intre emisiunile de profil, reprezentative fiind muzica buna si portiile de umor oferite de Rosario si Eftimie, petrecerea s-a mutat in club. In fiecare joi in Club Nagual cei doi au oferit super seturi interminabile, de 5-6 ore, condimentate cu show-uri de senzatie.



Popup detector