2Pac si Muse, in playlistul Vaticanului de pe Myspace

09 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

2Pac si Muse, in playlistul Vaticanului de pe Myspace
TAGS:
Papa Benedict  VAtican  2pac  Muse 

Papa Benedict al XVI-lea ar putea fi un fan al rapperului Tupac Shakur sau al rockerilor de la Muse, potrivit contului pe care Vaticanul il are pe Myspace.

Vaticanul a oferit o lista de melodii pentru un serviciu nou al Myspace Music, insa printre artistii alesi se gasesc si unii controversati precum 2Pac, scrie Daily Telegraph.

Prezenta piesei interpretate de rapperul asasinat in 1996 este suprinzatoare in playlist-ul Vaticanului avand in vedere ca ea are un avertisment pentru versurile explicite si pentru felul in care prezinta violenta, crimele si consumul de droguri care caracterizeaza viata din cartier.

Albumul numit "Music from the Vatican" mai include piesa "Uprising" de pe noul album Muse, si "He doesn't know why" a grupului folk din Statele Unite Fleet Foxes, dar are si alegeri mai usor de inteles, ca Don Giovanni a lui Mozart.

Albumul este descris ca o combinatie perfecta de muzica din lume, clasica si contemporana, de genuri diferite, dar care este adresata aceluiasi tip de oameni, si anume cei cu intentii bune.

Cele opt melodii au fost alese de Parintele Giulio Neroni, director artistic la St Paul's Multimedia. El este si cel care a realizat albumul Alma Mater, in care sunt combinate rugaciuni, imnuri religioase gregoriene si vocea Papei Benedict al XVI-lea.


La cum evolueaza lucrurile, urmeaza Basshunter si David Guetta.


Sursa: Ziare.com


Popup detector